Gårdbørnehaven Spirevippen

Gårdbørnehaven Spirevippen i Tofte ved Bogense er en privat børnehave, hvor naturen og udelivet er i centrum. 

Vi har specialiseret os som en gårdbørnehave med konceptet ”fra jord til bord”. Det betyder, at børnene bruger det meste af dagen ude i naturen og i dagligdagen lærer, hvor maden stammer fra: Det kan være ved at så, høste og tilberede grøntsagerne i børnehavens køkkenhave, passe dyrene eller gå en af de mange lærerige ture i naturen.

Vi tror på, at børn udvikler sig bedst ude i naturen og gerne i samspil med dyr, fortrolige med årstidernes skiften og de muligheder og udfordringer, som hver årstid byder. Følg også med i vores hverdag på Spirevippens side på Facebook.

NYT: Vuggestue fra 15. marts 2018

Fra 15. marts 2018 tilbyder Spirevippen nu også 12 vuggestuepladser. Vuggestuen åbner i første omgang i børnehavens hindbærstue, som har egen indgang, garderobe samt pusle- og toiletfaciliteter. Det kan lade sig gøre, fordi en stor gruppe af børnehavens børn 1. marts 2018 begynder i førskole. Vuggestuen får også sit eget, aflukkede udeområde med legeplads og overdækket soveområde.

Senest 1. oktober vil den nye vuggestue flytte over i en helt ny vuggestuebygning, som bliver bygget på sydsiden af børnehavens bygninger. Læs mere om den nye vuggestue.

 

Spirevippen, Skovhavevej 3A, 5400 Bogense, Tlf.: 64812813